Hastanede aynı isimli iki hastanın kan tahlili karıştı… İstanbul’a estetik ameliyat için gelen 35 yaşındaki İngiliz kadın Danielle Hunt, enfeksiyon kaptı

Hunt, yaşadığı deneyimi İngiliz basınına anlattı. Anlatımlarına göre olay şöyle gelişti: Önce İngiltere’den WhatsApp üzerinden Türk cerrahla iletişime geçti. Ardından bir resepsiyon görevlisi kendisinden fotoğraf istedi ve fotoğrafları gönderdikten sonra prosedürler üzerinde anlaşmaya varıldı. Tüm işlemler için 7 bin sterlin yani 254 bin 579 TL harcayan kadın hayatının kabusunu yaşadı.

İKİ DANİELLE’NİN KAN TAHLİLİ KARIŞTI

Türkiye’ye gelip ön muayene için kliniği ziyaret ettikten sonra Danielle’in ilk endişesi, kan sonuçlarının aynı prosedürleri yaptıran Danielle adında başka bir kadınla karıştırılması oldu. Danielle’ya bıçağın altına yatmadan önce kendisine beş dakika içinde imzalaması gereken dört adet 10 sayfalık konsültasyon formu sunuldu. Aksi takdirde ameliyat aralığını kaybedeceği söylendi. Annesi paniklediği için bu yüzden bunları okumadan imzaladı.

“AĞRI KESİCİ OLARAK SADECE PARASETAMOL ALARAK OTELE DÖNDÜM”

Danielle, daha sonra cerrahlardan ne zaman uyutulacağını sordu. Ancak bu bilgilendirme de kendisine yapılmadı. Sonrasında acı içinde uyanan Danielle, şunları anlattı: “Ağrılarım çok fazla olduğu için vaktinden önce ağrı kesici istemiştim. Ertesi gün beni taburcu ettiler ve ağrı kesici olarak sadece parasetamol alarak otele döndüm. Kliniği aradım ve çok acı çektiğimi söyledim. Ağlayarak onlara geri dönüp dönemeyeceğimi soruyordum, para ödemek zorunda kalmamın bir sakıncası yoktu.”

Danielle Birleşik Krallık’a döndüğünde tekrar düzgün bir şekilde yürümesi sekiz haftasını aldı ancak göğüs implantları hâlâ rahatsızlığa neden oluyordu.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x